Az Ügyvédi Irodáról

KIEMELKEDŐ JOGI SZOLGÁLTATÁS 2010 ÓTA

Az ügyvédi irodát 2009. év végén alapítottam, a munkát 2010 évben kezdetem meg. Az adójoggal több, mint 20 éve foglalkozom. 

Az ügyvédi iroda alapítását megelőzően az adóhatóságnál dolgoztam ellenőrzési és felügyeleti szakterületeken. Az ügyvédi tevékenységem során hasznosított szakmai tapasztalatomat az APEH Kelet-budapesti Igazgatóság ÁFA Főosztályán végzett munkámmal alapoztam meg, ahol közel 10 évig ellenőrzési főosztályvezető-helyettesként dolgoztam. Ma közel 10 év tapasztalattal rendelkezem ügyvédként is, amit saját ügyvédi irodámban szereztem. 

Az ügyvédi irodám jellemzően az adójog területén nyújt szolgáltatást és képviseli az ügyfeleit az adóhatóság előtt és a Bíróságon is. A jogi képviselet mellett adótanácsadással és adótervezéssel is foglalkozom, mely munka során az iroda együttműködik több okleveles adószakértővel és igazságügyi adószakértővel, többek között Vira Sándorral. 

Az ügyfeleim cégjogi és ingatlan ügyeinek rendezését is ellátom.

Tapasztalattal rendelkezem családjogi ügyekben is, e témában tanácsadásra vagy irat szerkesztésre várom ügyfeleimet. (Válás során közös megegyezésről megállapodás készítés, végrendelet, stb.)